ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ


Η μεταφορά από και προς το σχολείο μας γίνεται με το ιδιόκτητο σχολικό μας λεωφορείο λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια των καθημερινών μετακινήσεων από και προς το σχολείο ή άλλες δραστηριότητες, εκπαιδευτικές εκδρομές κ.α. τα παιδιά συνοδεύονται πάντα από το έμπειρο προσωπικό μας

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Στο Λεμονόκηπο προσφέρουμε πρωινό και δεκατιανό. Το μενού μας έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερη φροντίδα και υπό την επίβλεψη συνεργαζόμενου διατροφολόγου. Το μεσημεριανό γεύμα παρέχεται από τους γονείς και προσφέρεται στα παιδιά λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Οι μικροί μας μαθητές παρακολουθούνται σε μηνιαία βάση από την παιδίατρο του σχολείου μας, ενώ υπάρχει τακτική συνεργασία με λογοθεραπευτή και παιδοψυχολόγο. Καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς οργανώνονται τακτικές ενημερώσεις γονέων με τις  παιδαγωγούς μας , προκειμένου οι γονείς να λαμβάνουν τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη των παιδιών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Στο Λεμονόκηπο οργανώνονται συχνά επισκέψεις σε μουσεία, εκπαιδευτικές εκδρομές, θεατρικές- μουσικές παραστάσεις και βιωματικά εργαστήρια. Οι δράσεις αυτές πραγματοποιούνται εντός και εκτός του σχολείου μας.

PROJECT ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ - ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ

Σε όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς τα παιδιά του Λεμονόκηπου λαμβάνουν μέρος σε ένα βιωματικό project με επίκεντρο τη Φύση.Τα παιδιά μαθαίνουν τον κύκλο της ζωής των φυτών, των εντόμων και τη σημασία τους στην αλυσίδα της ζωής. Έτσι έρχονται σε επαφή με τη Γη, την ανακαλύπτουν, την εξερευνούν και την φροντίζουν.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΙΤΙΣΗΣ

 

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει υπάρχει η δυνατότητα παροχής μεσημεριανού γεύματος μέσω συνεργαζόμενης εταιρίας σίτισης παιδικών σταθμών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Υπηρεσίες & Παροχές
TOP